pondělí 10. ledna 2011

Co nového přináší rok 2011

3.2.2O11 začíná a do 22.1.2O12 bude vládnout rok ZAJÍCE. Minulý rok 2010 byl ve znamení kovového BÍLÉHO TYGRA a přicházející  ZAJÍC je STŘÍBRNÝ. Podle všeho bude mít vztah k rodině, domovu, intuici, citu.  Přináší s sebou kamarádství ale i diplomacii a přizpůsobivost.
Zajíc má hned po narození teplý kožíšek,   výtečný zrak a s ním přicházející rok by měl přinášet vzhled - napojení - intuici, měl by být obdobím ztišení, klidu, volného času a zotavení. Měli bychom se  těšit uměleckými zážitky, dobrým jídlem  a dokonce by  měl být rokem hojnosti i na peníze. To je nadějná zpráva ale hned za ní  je tu upřesnění - peníze se budou lehce vydělávat ale také lehce utrácet. Nu proč ne, peníze mají pohyb rády.
Ve světovém měřítku s sebou přináší diplomatické a mírové dohody.  Vlastnostmi kovu - stříbra jsou také spravedlnost, nezávislost, pevná vůle, síla, být tady a teď, odhodlanost a soustředěnost, odvaha a fyzická síla, schopnost regenerace - tedy samé nadějné charakteristiky. Úkolem  STŘÍBRNÉHO ZAJÍCE  je zpomalit svůj běh, zastavit se, hledat vnitřní klid a nenechat se ovládat  svou touhou  vlastnit.
Docela zajímavý výhled:)))
Milý  STŘÍBRNÝ ZAJÍCI, už se na tebe moc těším! A co teprve na za tebou následující rok  černého draka.

Žádné komentáře:

Okomentovat